top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Toborzási és RPO Megoldások

Képzések

Folyamatfejlesztés és Audit

Munkáltatói Márka

Process

Folyamatfejlesztés és Audit

Recruitment Audit

A toborzási folyamat teljeskörű átvilágítása és fejlesztése, különös tekintettel a jelöltélményre, a hatékonyság javítására, és a felhasznált erőforrások optimalizálásra.

Beszállító Audit

Szakértőink mind vállalati, mind ügynökségi és RPO oldalon szerzett tapasztalattal rendelkezve előítéletektől, és részrehajlástól mentesen mérik fel a beszállítói folyamatokat.

ATS Kiválasztás és Bevezetés

Növeld meg recruitereid és sourcereid hatékonyságát egy körültekintően kiválasztott, és alaposan bevezetett ATS-el. Egy jó ATS a jelöltélményre is kedvező hatással tud lenni!

Recruitment Tervezés

Szakértőink segítenek megtervezni a teljes toborzási folyamatot és stratégiát. Legyen szó bővülésről, zöldmezős projektről, folyamatos tömeges toborzásról, mi segítünk.

Recruitment Automatizálás

Néhány megfelelően kiválasztott eszközzel és szoftverrel hetente akár több órányi repetitív munkától kímélheted meg a recruitereidet és sourcereidet (akikenek így több idejük marad a jelöltekkel és a stakeholderekkel tárgyalni).

RPO

Toborzási és RPO Megoldások

Tech Recruitment

Égető szükséged van IT szakemberekre - nekünk pedig hatalmas kapcsolati hálónk van az EMEA régió szakemberei között! Technikai tudásunknak köszönhetően folyékonyan beszéljük az IT szakértők nyelvét, legyen szó frissdiplomásról vagy igazgatóról. Nem számít, hogy milyen technológiákat használtok, nyugodt lehetsz afelől, hogy mi megtaláljuk a legjobb jelölteket!

Recruitment Process Outsourcing

Több munkaerőre lenne szükség a csapatodba, de limitált a létszám? Kell egy specialista aki segít a különleges és ritka profilok felkutatásában?

Kíváncsi vagy milyen megtakarításokat érhetsz el egyes folyamatok, vagy akár a teljes toborzás kiszervezésével?

Rohamos bővülés előtt áll a vállalat? Segítünk!

HR Szakemberek Toborzása

Több ezer HR szakember van a piacon, de te szeretnéd a legjobbakat? Felajánljuk kapcsolati hálónkat és szakértő tapasztalatunkat, hogy a legmegfelelelőbb jelöltekkel sikeresen betöltsd nyitott HR pozícióidat. Nemzetközi keresésben is partnereid vagyunk!

 

Market Mapping és Bérfelmérés

Segítünk az adott területen rendelkezésre álló szakemberek, piaci szereplők, versenytársak feltérképezésében, a munkaerőpiac bérrel, juttatásokkal kapcsolatos információinak elemzésében, stb.

Branding

Munkáltatói Márka

Munkáltatói Márka Audit

Ha úgy gondolod, hogy a munkáltatói márka igenis számít a toborzási folyamat szempontjából, akkor jó úton jársz! Ha nem vagy biztos benne, hogy az ezzel kapcsolatban minden eszközt megfelelően kihasználtok, segítünk átvilágítani és elemezni az eddigi eredményeket,  megtervezni a következő lépéseket, hogy minél több potenciális jelöltet vagy üzleti partnert tudjatok elérni és bevonzani.

Munkáltatói Márka Kampányok

Turbózd fel az employer branding aktivitásotokat online és offline kampányokkal! Legyen szó közösségi média kampányokról vagy offline bevonzásról, mindkét területen jártasak vagyunk! Céljaidat legjobban ezek kombinációjával érheted el. Beszélgessünk, az elképzeléseitekről és mi javaslatot teszünk, milyen eszközöket érdemes bevetni a jelöltek és üzleti partnerek elérése érdekében.

Brandelt Események

Szeretnétek megmutatni a cégeteket, tevékenységeiteket potenciális jelölteknek, de nem tudjátok, hogyan reprezentáljátok magatokat, mint jövőbeli munkáltató vagy üzleti partner? Segítünk professzionális brandelt események szervezésében. Szívesen szervezünk nektek-veletek meetupot, üzleti reggelit, konferenciát, vagy más, számotokra előnyökkel járó eseményt. Hála széles kapcsolatrendszerünknek és tapasztalatunknak, gördülékenyen lebonyolítjuk a rendezvényt az előkészítéstől az eseményen át egészen az esemény utánkövetéséig.

Munkáltatói Márka Fejlesztés

Tudatában vagytok az employer branding fontosságának, van már stratégia, de valahol elakadtatok, vagy ötletekre van szükségetek, hogy kicsit felturbózzátok az aktivitásokat? Nézzük át együtt eddigi eredményeiteket, aktuális folyamataitokat, majd ez alapján tippeket adunk, hogyan érdemes továbblépni, vagy mit érdemes még beépíteni a tevékenységeitek közé.

Training

Képzések

Tech Recruitment Képzés

Képezd a recruitereidet, sourcereidet, vagy upgradeld a saját recruitment karrieredet!
Az alapoktól indulva elsajátíthatod a különböző technológiákat, és szakkifejezéseket, és bevált módszerekre tippekre tehetsz szert. Mi már végigjártuk ezt az utat, hogy Neked könnyebb legyen!

Sourcing & Boolean Keresés Tréning

A név magáért beszél...ha nem tudod mi az a sourcing vagy a boolean, akkor megtanítunk! ;)
Bővítsd recruitment fegyvertáradat naprakész és jól bevált keresési technikákkal, eszközökkel, és új forrásokkal.

From 0 to Hero - Recruitment Bootcamp

End to End Recruiter/Sourcer képzés kezdőknek és karrierváltóknak.
Zöldfülűekkel bővül a recruitment csapat? Nincsen idő kiképezni az új belépőket? Netán szeretnél más HR területről vagy szakmából Toborzásra váltani?
Semmi gond, a tapasztalatunkra építve, és némi gyakorlással hamarosan a terület szakértője leszel!

IT Alapok Recruitereknek & Sourcereknek

Szerezd meg a szükséges domain tudást, hogy jobban megértsd a pozíció leírásokat, és hogy miről is beszélgetnek az IT-sok.
Technológiai háttérrel rendelkező szakértőink szívesen megkönnyítik a Technika komplex világának megértését!

Érdekelnek a részletek?

Lépj velünk kapcsolatba emailben, telefonon, vagy a közösségi oldalakon.

Watermark Big.png
bottom of page