RÓLUNK

TalentStack
 

Érezted már úgy valaha, hogy a toborzási folyamat túl hosszú időt vesz igénybe, átláthatatlan, vagy csak egyszerűen nincsen elég adatod olyan kulcsfontosságú metrikákról mint például candidate funnel, a pozíciók betöltésének aránya és átlagos ideje, vagy az egy felvételre eső költség? 

 

Jó lenne tudni, hogy a jelöltélmény jobb-e mint az iparágatokban tapasztalható átlagos szint?

 

Vannak pozíciók, melyeket szinte végeláthatatlan ideig (akár negyedévekig, évekig) nem sikerül betölteni?

 

Biztos vagy benne hogy az RPO szolgáltatód mindent megtesz a nyitott pozícióid betöltéséért?

 

 

Jártunk már hasonló cipőben, mi is feltettük ezeket a kérdéseket!
 

Azért hoztuk létre a TalentStack-et, hogy segítsünk megválaszolni ezeket az égető kérdéseket! Biztos lehetsz benne, hogy szerteágazó tapasztalatunknak, és szakmai hátterünknek hála sikerrel oldjuk meg toborzási problémáidat! 

 
Csapatunk
Peter Kaszt
Kaszt Péter
Társalapító, Senior Tanácsadó​

peter@talentstack.eu

  • LinkedIn - Peter Kaszt
  • Twitter - Peter Kaszt

Péter több, mint 1500 munkavállaló felvételében közreműködött az elmúlt években. Dolgozott ügynökségi oldalon, RPO megoldással és rengeteg értékes tapasztalatot gyűjtött vállalati oldalon először toborzásért felelős munkatársként majd vezetői minőségben egészen startupoktól a nagy, Fortune 500 közt számon tartott nagyvállalatok kötelékében. IT/Technológiai hátterének köszönhetően Péter erőssége az adatvezérelt döntéshozatal és az egyes folyamatokban bekövetkezett elakadások szakértő feloldása. Gyakorlott IT toborzóként széles munkaerőpiaci ismerettel rendelkezik az EMEA-régióban, azon belül is elsősorban a közép-kelet európai (különösen Magyarország és Svájc) és az Egyesült Királyság területén.

Eszter Szalai - Portrait
Szalai Eszter
HR Gyakornok​

eszter@talentstack.eu

  • LinkedIn - Eszter Szalai

Eszter HR gyakornok, aki Fordító és tolmács mesterszakon folytatja tanulmányait. Igyekszik helytállni a munka és a tanulmányok terén is, mindkét területen szeretne szakértővé válni. 1 évet töltött eddig HR területen, szeretné minél jobban felfedezni és minél többet tanulni. Feladatai közé tartozik IT szakemberek felkeresése, előszűrése és néha álláskeresők részére is ír hasznos bejegyzéseket a cég blog felületére. 

Gabi Sarkadi
Sarkadi Gabi
Társalapító, Senior Tanácsadó

gabi@talentstack.eu

  • LinkedIn - Gabi Sarkadi
  • Twitter - Gabi Sarkadi

Gabi több, mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik toborzás-kiválasztás területén, ennek köszönhetően széles kapcsolatrendszerre és hasznos tudásra tett szert a magyar munkaerőpiacon. Számos, ügynökségi oldalon, HR Tanácsadóként töltött év után vállalati oldalon IT toborzóként és HR Business Partnerként tevékenykedett, miközben több kapcsolódó terület feladataiba is gyakorlatot szerzett (szervezetfejlesztés, karriermenedzsment, teljesítmény-menedzsment, coaching) kis- és közepes méretű vállalatoknál. Ő a csapat Employer Branding specialistája, aki elhivatottan kutatja és ad tanácsot ügyfeleinknek azzal kapcsolatban, hogyan lehet javítani a jelöltélményt és a munkavállalói elköteleződést. Gabi szívügye az álláskeresők támogatása karriertanácsadás vagy coaching formájában.

NagyDavid.jpg
Nagy Dávid
Recruitment Consultant

davidn@talentstack.eu

  • LinkedIn - Dávid Nagy

Eddigi 9 éves pályája során Dávid a 25 fős IT startuptól a 25.000 fős FMCG multiig megfordult már mindenféle vállalatnál. A toborzás mellett belekóstolt még az Employer Brandingbe, talent management-be, tréningbe és a HR Business Partneri létbe is. Amikor épp nem a legjobbak legjobbjait vadássza, álláskeresési tréningeket tart hátrányos helyzetű embereknek. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően mind az ügyfeleit, mind a jelöltjeit könnyen megérti.

Szenvedéllyel űzi a szakmáját, mindig előáll új ötletekkel vagy nézőpontokkal, nem fél megkérdőjelezni a saját elgondolásait sem. Még mindig imádja az állásinterjúkat, és mindent megtesz, hogy a jelöltjei is jól érezzék magukat közben.

Érdekelnek a részletek? 

Lépj velünk kapcsolatba emailben, telefonon, vagy a közösségi oldalakon.

Watermark Big.png

© 2018 TalentStack, Budapest - Privacy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon