RÓLUNK

TalentStack
 

Érezted már úgy valaha, hogy a toborzási folyamat túl hosszú időt vesz igénybe, átláthatatlan, vagy csak egyszerűen nincsen elég adatod olyan kulcsfontosságú metrikákról mint például candidate funnel, a pozíciók betöltésének aránya és átlagos ideje, vagy az egy felvételre eső költség? 

 

Jó lenne tudni, hogy a jelöltélmény jobb-e mint az iparágatokban tapasztalható átlagos szint?

 

Vannak pozíciók, melyeket szinte végeláthatatlan ideig (akár negyedévekig, évekig) nem sikerül betölteni?

 

Biztos vagy benne hogy az RPO szolgáltatód mindent megtesz a nyitott pozícióid betöltéséért?

 

 

Jártunk már hasonló cipőben, mi is feltettük ezeket a kérdéseket!
 

Azért hoztuk létre a TalentStack-et, hogy segítsünk megválaszolni ezeket az égető kérdéseket! Biztos lehetsz benne, hogy szerteágazó tapasztalatunknak, és szakmai hátterünknek hála sikerrel oldjuk meg toborzási problémáidat! 

 
Csapatunk
Peter Kaszt
Kaszt Péter
Társalapító, Senior Tanácsadó​

peter@talentstack.eu

  • LinkedIn - Peter Kaszt
  • Twitter - Peter Kaszt

Péter több, mint 1500 munkavállaló felvételében közreműködött az elmúlt években. Dolgozott ügynökségi oldalon, RPO megoldással és rengeteg értékes tapasztalatot gyűjtött vállalati oldalon először toborzásért felelős munkatársként majd vezetői minőségben egészen startupoktól a nagy, Fortune 500 közt számon tartott nagyvállalatok kötelékében. IT/Technológiai hátterének köszönhetően Péter erőssége az adatvezérelt döntéshozatal és az egyes folyamatokban bekövetkezett elakadások szakértő feloldása. Gyakorlott IT toborzóként széles munkaerőpiaci ismerettel rendelkezik az EMEA-régióban, azon belül is elsősorban a közép-kelet európai (különösen Magyarország és Svájc) és az Egyesült Királyság területén.

Eszter Szalai - Portrait
Szalai Eszter
Technical Recruiter

eszter@talentstack.eu

  • LinkedIn - Eszter Szalai

Eszter Technical Recruiter, aki Fordító és tolmács mesterszakon végezte a tanulmányait. közel 3 évet töltött eddig HR területen, szeretné minél jobban felfedezni és minél többet tanulni. Kedvence a sourcing, a jelöltek felkutatása különböző platformokon, különböző eszközök segítségével. Részt vesz az IT szakemberek felkeresésében, előszűrésében, és tartja velük a kapcsolatot a kiválasztási folyamat során. Célja, hogy igazi feketeöves sourcer legyen. 

Gabi Sarkadi
Sarkadi Gabi
Társalapító, Senior Tanácsadó

gabi@talentstack.eu

  • LinkedIn - Gabi Sarkadi
  • Twitter - Gabi Sarkadi

Gabi 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik toborzás-kiválasztás területén, ennek köszönhetően széles kapcsolatrendszerre és hasznos tudásra tett szert a magyar munkaerőpiacon. Számos, ügynökségi oldalon, HR Tanácsadóként töltött év után vállalati oldalon IT toborzóként és HR Business Partnerként tevékenykedett, miközben több kapcsolódó terület feladataiba is gyakorlatot szerzett (szervezetfejlesztés, karriermenedzsment, teljesítmény-menedzsment, coaching) kis- és közepes méretű vállalatoknál. Ő a csapat Employer Branding specialistája, aki elhivatottan kutatja és ad tanácsot ügyfeleinknek azzal kapcsolatban, hogyan lehet javítani a jelöltélményt és a munkavállalói elköteleződést. Gabi szívügye az álláskeresők támogatása karriertanácsadás vagy coaching formájában.

BeregszasziDebreceniKitty.jpg
Beregszászi-Debreceni Kitty
Technical Recruiter

kitty@talentstack.eu

  • LinkedIn - Kitty Beregszászi-Debreceni

Kitty a családi vállalkozásban eltöltött évek után a HR területén próbálta ki magát, és hamar megtalálta a helyét a toborzás és kiválasztás területén. Vezetői ambícióinak köszönhetően pár hónap leforgása alatt recruitment team lead lett, melynek során tapasztalatot szerzett többek között a people management és az employer branding területén is. Eddigi pályafutása során kifejezetten a mérnöki területre specializálódott, az itt megszerzett ismereteit szeretné kamatoztatni és bővíteni az IT szférában is. Nagyon szereti a kreatív szövegírást, ötleteit pedig szívesen használja fel frappáns álláshirdetések létrehozásában.

KoleszaDeborah2.jpg
Kolesza Deborah
Technical Recruiter

deborah@talentstack.eu

  • LinkedIn - Debora Kolesza

Deborah 3 éve foglalkozik ügynökségi toborzás-kiválasztással, legtöbb idejét az IT és pénzügyi terület tehetségeinek felkutatásával töltötte. A 2 fő motivációja a szakmában, hogy a lehető legjobb kapcsolatot ápolja a jelölteivel, valamint az ügyfelek szemében a megbízható tanácsadó szerepét tölthesse be. Fontos számára, hogy megértse az ügyfél igényeit, majd azokat integrálni tudja a recruitment folyamatába.
Elhivatott, hogy segítsen másoknak megtalálni az álom munkájukat, és jelöltjei nemcsak a kiválasztásban, hanem a későbbiekben is számíthatnak rá.

Rontó Sára
Technical Recruiter

sara@talentstack.eu

  • LinkedIn - Rontó Sára

Sára 3 és fél éve csöppent a recruitment világába, amivel nem csak a szakmáját, de a hivatását is megtalálta. Eddigi tudását ügynökségi oldalon szerezte és mostanra választott területe az IT toborzás lett. Nagyon fontos számára, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangot, segítve a kommunikáció hatékonyságát, hogy minél tisztább képet kapjon az adott pozícióról és felismerje mind az ügyfél mind az álláskeresők szempontjait. A humor és a kedvesség személyiségének alapelemei, ezért amikor csak lehet, ezeket igyekszik belecsempészni az élet minden területére, legyen az egy interjú, beszélgetés vagy akár egy álmos hétfő reggel.

Érdekelnek a részletek? 

Lépj velünk kapcsolatba emailben, telefonon, vagy a közösségi oldalakon.

Watermark Big.png