top of page

Viszlát 2022!

Hogy milyen év volt 2022 a TalentStacknél? Mozgalmas, sikeres, vidám és az előzőekhez képest nagggyon kemény! Az IT recruitment izgalmasabb és egyben izzasztóbb, mint valaha. Időnként mi, a már sokat látott IT toborzók is szembesülünk olyasmikkel, amikre álmunkban sem gondoltunk.

Idén is jó érzés, hogy számos cégnek segíthettünk a toborzásban, hogy megkereséseink zöme továbbra is ajánlásból jött és hogy megannyi álláskeresőt segíthettünk a váltásban.


Köszönjük a régi partnereinknek, hogy idén is segíthettünk, az új ügyfeleinknek a nekünk szavazott bizalmat! Örülünk, hogy nagyon sok helyen akár csak pro bono adhattunk tanácsokat az elindulásnál vagy az elakadásoknál, vagy tudtunk épp enyhíteni a bizonytalanságokon kurrens benchmark adatokkal.


Köszönjük a szakmabeli kollégáknak a jó beszélgetéseket, a tudás- és tapasztalatcserét, az érzést, hogy a jók nem konkurálnak, hanem barátságban megférnek ezen a kis piacon is egymás mellett, hisz mindenki valami másban erős.


A mi vezérelvünk idén is az volt: MINŐSÉGI szolgáltatást nyújtani, még akkor is, ha időnként úgy érezzük, a piac változásai miatt mostanra sokszor erős a szembeszél.


Örülünk, hogy mi továbbra is az a cég vagyunk, ahol új csapattagjainkat rugalmas foglalkoztatással, teljes vezetői transzparenciával, felesleges KPI-ok nélkül várjuk.


Szeretjük megünnepelni a sikereinket, a jeles napjainkat és nagyon éljük a társasjátékozást, számolatlan belső poénunk van mostanra, amit az évek alatt gyűjtögettünk: készek vagyunk megosztani a sok jót leendő csapattagjainkkal! Az egyik szemünk mindig nevet, szerencsére legtöbbször a másik is! :)


Boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek, találkozunk 2023-ban! 💝🎄🎁🎉


a TalentStack csapata


Ez pedig az idei képes összefoglalónk, aki szívesen találkozna velünk, szeretettel várjuk egy finom kávéra hétfői napokon a főhadiszállásunkon, a Bikás park mellett 😊

101 views0 comments

Recent Posts

See All
Watermark Big.png
bottom of page