top of page

Sziasztok, mi vagyunk a TalentStack!

Updated: Oct 9, 2018


Több, mint egy, a toborzás területén töltött évtized után hivatásunkat független tanácsadóként űzzük tovább és ajánljuk azon partnereink figyelmébe, akik a recruitment, a munkáltatói márkaépítés vagy épp a munkaerő megtartásában számítanak külső segítségre.Karrierünk során dolgoztunk kis, közép- és egészen nagy multinacionális vállalatoknál is, a toborzási folyamatokban pedig szakértő, tanácsadó és vezetői szerepkörökben vettünk részt. Nagyszerű, inspiráló szakmai és HR vezetőkkel volt lehetőségünk együtt dolgozni, mellettük pedig sok más, üzleti és HR funkciót betöltő kollégával működhettünk együtt az évek alatt. A toborzás mellett olyan kapcsolódó területek feladataiba is betekintést nyertünk, mint a tréning, coaching, szervezetfejlesztés vagy a karriermenedzsment, gazdag tudástárat építve ezzel. Ennek a tudásnak a birtokában segítünk partnereinknek.

Hiszünk a fejlődésben, a mérhető eredményekben, a folyamatos kommunikációban és szeretünk a részei lenni a szervezetnek, amit támogatunk.

Tanácsadói tevékenységünk során a hangsúlyt a folyamatfejlesztésre helyezzük a teljes toborzási és kiválasztási folyamat során, szem előtt tartva a szerintünk kiemelten fontos jelöltélményt és a dolgozói elégedettséget. A jelöltek bevonzása a munkaadói márkával kezdődik, megtartásuk pedig azon múlik, hogyan kezeljük őket munkavállalói minőségükben. Semmi nem működik jól átgondolt tervek, komoly elhatározás és anyagi források nélkül. Nem fogunk sehol csodát tenni (bár az eredményeink időnként ezt sejtetik…:), de tudunk segíteni a vállalatoknak a meglévő gyakorlataik optimalizálásában, a hiányzók kialakításában és pontosan átgondolt-átbeszélt profilok alapján a legmegfelelőbb új munkaerő megtalálásában.


Szia, tudnál segíteni az álláskeresésemben?

A toborzási folyamat mindig két szereplőről szól és nekünk mindkettő egyformán fontos. Ügyfeleinknek segítünk a megfelelő munkaerő felkutatásában, az álláskeresőket pedig karriertanácsadással segítjük. Bátran fordulhatnak hozzánk azok, akik szeretnének egy jól felépített önéletrajzot vagy LinkedIn-profilt vagy épp szeretnének szakértő segítséggel felkészülni egy interjúra. Nem számít, hogy valaki frissdiplomás vagy magas szintű vezető, nekünk mindenki fontos! Mi is voltunk már álláskeresők, ismerjük az álláspiaci trendeket, azt is, hogy mik a munkaadók elvárásai a jelöltekkel szemben és tudjuk, hogy mindig vannak megválaszolásra szoruló kérdések a kevésbé gyakorlott álláskeresők számára. Mi kulcsfontosságú szereplőként kezeljük őket is és igyekszünk minden tudásunkat úgy a javukra fordítani, hogy felkészülten lépjenek az álláspiacra.


„A nagyszerű víziók mit sem érnek nagyszerű emberek nélkül." - Jim Collins

Örömmel segítjük partnereinket abban, hogy egymásra találjanak a toborzási folyamatban. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a vállalatok és az álláskeresők is a legtöbbet hozzák ki a recruitment folyamatból és támogatjuk őket szakértelmünkkel annak érdekében, hogy a legjobb iparági megoldásokat sikeresen ültessék át a mindennapi gyakorlatukba.


975 views0 comments

Recent Posts

See All
Watermark Big.png
bottom of page