top of page

Tovább bővül a TalentStack: Sourcerek, Recruiterek, figyelem!

Updated: Mar 27, 2020

Koronavírus ide vagy oda, nálunk nem áll meg az élet és feladatból sem lett és lesz ezután sem kevesebb. Próbáltunk, de nem tudtunk annyi kezet növeszteni, mint amennyi izgalmas projekten lehet dolgozni, ezért úgy határoztunk, tovább bővítjük a TalentStack csapatát!

Ez a kiírás most egyaránt szól sourcerekhez és már interjúztatásban is gyakorlott recruiterekhez, mert 2-3 új csapattagot is szívesen látunk, akár tegnaptól! :)


Röviden rólunk:

Kisebb startup jellegű cég vagyunk, Tech recruitment és recruitment folyamatfejlesztés a fő profilunk, ezen kívül kapcsolódó oktatással - TheBalazs mellett mi vagyunk az egyik alapítói és mentorai az IT Sourcing Bootcampnek, de tartunk custom recruitment trainingeket az ügyfeleinknek, vagy épp egyetemi workshopokat -, sőt RPO-val is foglalkozunk. A XI. kerületben van az irodánk, nagyon rugalmasak tudunk lenni bejárás/home office terén (nem csak a koronavírus idején, hanem amúgy is :) ). Van kialakult ügyfélkörünk, ezen kívül szerencsére folyamatosan érkeznek az újabb megkeresések, salessel nem kell foglalkoznunk.


Miért mi?

+ Kicsi, jó hangulatú és vicces kis csapat vagyunk :)

+ A csapat több tagját Top10 recruitment influencernek választotta a Recruiting Recruiters 4300 tagot számláló szakmai közössége, mind aktív tagjai vagyunk a hazai toborzó communitynek

+ 4-en osztozunk ~35 év tapasztalaton, nálunk nem lehet nem tanulni

+ Egyéni preferenciáknak megfelelően akár RPO lehetőség is van vállalati oldalon

+ Szabadság a napi munkában - teret adunk az önállóságnak, figyelünk egymás véleményére és kb. bármilyen ötlet játszik

+ Rugalmasság kb. mindenben :)

+ Jól eladható ügyfelek és pozíciók

+ Szeretünk frappáns hirdetéseket írni, a legutóbbi olyan jól sikerült, hogy akkor találtunk egymásra Gabi+Peti+Eszter Dáviddal <3


Mit várunk Tőled:

+ Keress, kutass, találj. Ne feledd, mi IT-ban utazunk.

+ Váltsd meg a világot 300 karakterben, no meg bátran használj olyan toolokat, csatornákat, amiket a legtöbb recruiter nem (ha szeretnéd megtanítunk!)

+ Képviseld az ügyfelet, a jelöltet és nem utolsó sorban a TalentStack-et

+ Kövesd végig a kiválasztási folyamatot, segítsd az ügyfelet és a jelöltet, ahol csak tudod

+ Mindehhez legyen 0,5-45 év sourcer vagy recruiter tapasztalatod és beszélj angolul

+ Légy precíz/kreatív/önálló/csapatjátékos/pörgős/laza/stb….sok út vezet a célhoz, ha szeretnéd, segítünk megtalálni a Tiédet :)
Mikor ne válassz minket:

- Ha egy nagy multi, több száz, vagy 50+ fős szervezet hoz lázba.

- Ha szeretnél egy nagy szervezetben apró fogaskerék lenni.

- Ha azt szereted, hogy pontról pontra, szájbarágósan meg vannak szabva a feladataid, mindenre van process, amit minden körülmények között követni kell

- Nem szereted a fejlődést, az izgalmas kihívásokat, a változatos feladatokat.

- Ha nincs humorérzéked.


Magadra ismertél? Beszélgessünk egyet! Keress meg minket a hello@talentstack.eu címen, vagy ha az szimpatikusabb, keresd direktben csapatunk valamelyik tagját! Imádjuk a kreatív megoldásokat ebben is! ;)


(A jelenlegi helyzetben nálunk is minden online történik, a közös munkát úgy is el tudjuk kezdeni, ha előtte csak videócseten láttuk egymást :)


Üdv, a TalentStack csapata

ha kíváncsi vagy ránk, katt a képekre :)


1,328 views0 comments

Recent Posts

See All
Watermark Big.png
bottom of page