top of page

KARRIER TANÁCSADÁS

Karrier Coaching

Nem számít, hogy frissdiplomás vagy épp vezető beosztású vagy, tudjuk, hogy időnként át kell gondolni, hogy jó helyen dolgozol-e, a képességeidnek megfelelő munkát végzed, vagy esetleg elérkezett a váltás ideje. Segítünk Neked megtalálni a helyes irányt. Nem hozhatjuk meg helyetted a döntést, de igyekszünk inspirálni, segítünk álláspiaci, fizetésekre vonatkozó információkkal és hogy egy olyan reális képet alakíts ki magadról, amilyen tényleg vagy, Te, a szakember.

Interjú Felkészítés és Gyakorlás

Az elmúlt 10 évben több száz interjút folytattunk a legkülönfélébb szektorokban, a gyakornoki szintű pozícióktól magas vezetői szintekig. Ismerjük a toborzók jelöltekkel szemben támasztott követelményeit. Több tucatnyi tippünk van ahhoz, hogyan légy eredményes jelölt egy kiválasztási folyamatban. Ahhoz, hogy profi munkavállaló légy, előbb jól felkészült jelöltnek kell lenned!

Karriertervezés

Ha nincs ötleted, milyen lehetőségek vannak körülötted, mi passzol legjobban a képesítésedhez, előzetes szakmai tapasztalatodhoz, jövőbeni karrierterveidhez, segítünk Neked, hol, hogyan kezd el a keresgélést. Mutatunk neked hazai és nemzetközi álláslehetőségeket, fizetési információkat és szívesen bemutatunk partnercégeinknek. Találd ki, mi számodra az álommeló, mi pedig megtanítunk, hogyan lehetsz sikeres álláskereső és nyerő jelölt!

Önéletrajz és LinkedIn / Xing-profil

Mielőtt hozzákezdesz az álláskereséshez, légy biztos abban, hogy minden, Téged bemutató álláskeresői anyagod profi! Ha nem tudod, milyen egy hatásos önéletrajz, vagy segítségre van szükséged a LinkedIn/Xing profilod felépítésére, mi átnézzük meglévő anyagaidat és javaslatokat teszünk javításokra vagy kiegészítésekre. Gondolj arra, hogy ezek olyan eszközök a kezedben, amikkel fontos jó benyomást tenni a leendő munkaadódra.

Érdekelnek a részletek?

Lépj velünk kapcsolatba emailben, telefonon, vagy a közösségi oldalakon.

Watermark Big.png
bottom of page